Novinky

Jaké jsou nejbližší plány Lake Malawi?

Podívejte se, co čeká v následujících dnech naše české reprezentanty!

Skupinu Lake Malawi čeká velmi nabité jaro. Připravovat se na roli reprezentanta, trénovat vystoupení, objet některé preparties, to vše dá zabrat i těm nejotrkanějším umělcům. Zjistili jsme ale pro vás, co české zástupce čeká v těch nejbližších dnech.

Jako každý rok, i letos budou pohlednice před jednotlivými vystoupeními v režii samotných interpretů, kteří navštíví některý z koutů nádherného Izraele. Nevíme zatím bližší podobu scénáře těchto pohlednic, víme však, že Albert Černý se svou kapelou se v nejbližší době vypraví do Izraele pohlednici natočit. Po Martě s Noidem, kteří se vypravili do Rakouska, a Mikolasi Josefovi, který navštívil sever Portugalska, se tedy i Lake Malawi vydají do hostitelské země již pár měsíců před samotnou show.

Známe i odpověď na otázku mnoha zvídavých čtenářů a fanoušků. Ano, Friend of a Friend bude mít svůj nový oficiální videoklip, který je nyní v přípravách a věříme, že se ho dočkáme co nejdříve!

Jak sama Česká televize oznámila dnes na svém eurovizním Facebooku, skupina Lake Malawi vystoupí v sobotu ve druhém semifinále ukrajinského národního kola Vidbir 2019. Lake Malawi tak napodobí Mikolase, který loni též v ukrajinském semifinále vystoupil. Jak nám ale samotní Lake Malawi prozradili, můžeme se těšit na novou verzi písně, která se bude blížit verzi finální. Jedná se spíše jen o menší kosmetické úpravy, které však dle slov skupiny pomůžou k té správné interpretaci písně na velkém pódiu.

Jaký dojem na nás tedy udělá lehce upravená verze české písně, uslyšíme už v sobotu večer!

Jeden myslel na “Jaké jsou nejbližší plány Lake Malawi?

  • Uíííí, to mám radost, všechno to zní suprově!!!
    Těším se na živé vystoupení, na klip, na preparties, prostě na všechno! 🙂

    Děkujeme za průběžný informování!

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..