NovinkyReprezentanti

Eliot Vassamillet bude v Tel Avivu reprezentovat Belgii

Belgická televizní stanice RTBF oznámila, že je bude v Izraeli zastupovat mladý a téměř neznámý zpěvák Eliot!

Eliot Vassamillet, kterému je 18 let, se v Belgii proslavil především svou účastí v sedmé sérii pěvecké soutěže The Voice Belgique. Ta se vysílala v první polovině minulého roku. Eliot při svém konkurzu naslepo zazpíval skladbu High Hopes od irské rockové skupiny Kodaline a zaujal hned dva ze čtyř porotců – zpěváka Slimane a také zpěvačku Vitaa. Tu můžete znát i jako porotkyni v letošním francouzském národním kole Destination Eurovision 2019. Eliot si z této dvojice koučů vybral tým Slimaneho a s ním šel do další fáze soutěže, kterou byly duely.

The Voice Belgique – Eliot et Paak – 'Mad World'

Revivez le duel d'Eliot Vassamillet & Paak Kormongkolkul ! 🥊🎤✌L'émission complète à (re)voir ▶ http://bit.ly/The_Voice_Revoir

Zveřejnil(a) RTBF Auvio dne Středa 21. února 2018

V nich se Eliot musel postavit Paaku Kormongkolkulovi. Oba společně zpívali píseň Mad World od Garyho Julese. Z tohoto duelu vzešel jako vítěz právě Eliot, čímž si otevřel cestu do živých přenosů. Tam v první live show přednesl skladbu Alter Ego Jean-Louise Auberta, ale bohužel se do dalších přenosů již nedostal.

Eliot pokračuje v belgické tradici reprezentantů vzešlých z této populární soutěže. A stejně jako například v případě Blanche před dvěma lety, tak i letos se o jeho soutěžní eurovizní píseň postará stejný skladatel – Pierre Dumoulin. Tu však uslyšíme až koncem února. Do té doby si musíme počkat. Jste spokojeni s výběrem belgické televize?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..