Uncategorized

Společnost MyHeritage jako generální sponzor Eurovize 2019

Evropskou vysílací unií byl představen nový generální partner příštího ročníku Eurovize. Stala se jím izraelská společnost MyHeritage.

Společnost MyHeritage provozuje internetovou platformu, která se zabývá rodinou, rodinnými vztahy a rovněž genetikou. Prostřednictvím testu DNA si její online uživatelé mohou tvořit rodokmeny či vyhledávat svoje rodinné předky. Síť taktéž umožňuje vytvářet rodinné skupiny skládající se z profilů jejích jednotlivých členů, kteří si tak mohou plánovat rodinná setkání nebo sdílet fotografie. Firma byla založena v roce 2003 v izraelské vesnici Or Jehuda několika nadšenci tohoto oboru. Během několika let se stala jednou z hlavních rodinných online sítí na světě. Má sídla v několika městech po celém světě. V současnosti jejích služeb využívá asi 100 000 000 lidí, internetová verze je dostupná ve 42 jazycích, mimo jiné také v češtině. Společnost je známá také pro technologii, která dokáže analyzovat obličeje na fotografiích a následně je porovnávat s tvářemi známých osobností.

A jak se bude podílet na organizaci příštího ročníku Eurovize? MyHeritage bude úzce spolupracovat s EBU na vytváření obsahu a tématu Eurovize 2019. Společně se budou zaměřovat na bohaté dědictví soutěže a odhalovat genetická spojení mezi vítězi a účastníky, popřípadě i fanoušky soutěže.

„Jsme nadšeni mít MyHeritage v našem týmu jako hlavního sponzora Eurovize 2019,“ řekl generální supervizor Jon Ola Sand. „Tato nová spolupráce dokonale pasuje; podchycuje naše klíčové hodnoty rozmanitosti a inkluze, a zároveň v duchu nových objevů a kreativity spojuje různé země a národnosti.“

Hlavní ředitel marketingu společnosti Aviram Levi uvedl: „Sdílíme hodnoty soutěže Eurovision Song Contest jako podstatu jednoho z největších projektů oslavujících kulturní rozmanitost a kreativitu. Tvoření spojitostí mezi jednotlivcem a rodinnou historií a jeho původní kulturou pomáhá lidem upevňovat rodinná pouta a uvědomovat si, že přestože jsme všichni unikátní, jsme si navzájem také mnohem podobnější a propojenější, než si myslíme.“

Zdroj: eurovision.tv, jpost.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..