OGAE

Seznamte se blíže s fanklubem OGAE Česko!

Přemýšlíte, zda se stát členem oficiálního českého fanklubu? Tento článek vám může pomoci v rozhodnutí!

 

Asi každý věrný fanoušek Eurovize ví, že OGAE je největší sítí sdružující eurovizní fankluby po celém světě, která vznikla ve Finsku před více než třiceti lety. V Česku byl tento fanklub oficiálně založen v roce 2015, kdy jsme s jeho vývojem začínali od úplné nuly. Dnes má klub OGAE Czech Republic bezmála 50 členů a stále roste a sílí. Jeho členové mají každým rokem šanci setkat se na společném srazu, účastnit se cest za eurovizními interprety vystupujícími v Česku nebo na Slovensku, získat slevy na oficiálním obchodě eurovision.tv nebo bez větších bojů o poslední lístky na přenosy získat OGAE balíček se všemi vstupenkami. Hlavním smyslem členství je ale mnohem jednodušší myšlenka – být součástí eurovizní rodiny, být oficiálním a hrdým fanouškem Eurovize.

Za těch pár let, kdy fanklub funguje, jsme zažili velkou řádku akcí. Jmenovat můžu například koncerty Kristy Siegfrids, Loreen, Manse Zelmerlowa nebo Alexandera Rybaka. Jako fanklub jsme měli tu možnost podívat se do zákulisí a osobně se setkat s Mansem či Noidem Bártou nebo například osobně popřát mnoho štěstí na soutěži Gabriele Gunčíkové či Martině Bárta. Mnoho z nás také využilo fanouškovskou akreditaci přímo v místě konání soutěže. Nelze opomenout ani již zmiňované každoroční srpnové srazy, kterých se účastní každým rokem více a více lidí a na kterých je rok od roku rodinnější atmosféra.

Když jsme začali před více než pěti lety ještě v režii administrátora a vlastníka dnes již bývalého webu Escportal realizovat myšlenku vzniku klubu OGAE, těšili jsme se především na to, až budeme hrdě prezentovat naši TOP 10 v prestižním dubnovém OGAE hlasování. I tento sen si již tři roky plníme, příští rok nás dubnové hlasování čeká počtvrté.

Pokud se chceš stát členem klubu OGAE a bylo ti už 15 let, neváhej a stáhni si zde přihlášku, vyplň ji a zašli na adresu ogae.cz@gmail.com. Na všem podstatném se domluvíme individuálně.

 

Připravili jsme pro vás exkluzivní fotogalerii, abyste mohli lépe nasát atmosféru našeho klubu!

 

 

A kdo že vyhrál oficiální program letošní Eurovize v Lisabonu? Nikdo neodpověděl na všechny otázky zcela správně, ale nejblíže byl Jan Surůvka! Gratulujeme, Honzo, zašli nám na mail Tvou adresu, abychom Ti mohli program zaslat. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..